صقر الباديه .. الأيام الخوالى






http://sagrbadea.7olm.org
 
الرئيسيةالتسجيلدخولتسجيل الدخول

شاطر | 
 

 لسان العصفور بكبد الدجاج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
باقة زهور
...
...
avatar

القلم المميز :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 97
تاريخ التسجيل : 04/11/2010

مُساهمةموضوع: لسان العصفور بكبد الدجاج   الأحد نوفمبر 07, 2010 5:07 pm

المقادير
حوالي نصف كيس لسان العصفور او حسب عدد الاشخاص
كمية من كبد الدجاج والقوانص الغير مطهية
ملعقتين كبيرتين صلصة طماطم
بصلتين او اكتر مبشروتان
كمية من الزيت تكفي لتحمير البصل
ملح
فلفل اسود
فلفل ابيض

2التحضير
اول شي نحمر البصل في صينية الي ان يصبح لونة اصفر وخلي بالك بس يصفر من غير ميحمر وبعدين نضع علية الكبد والقوانص مقطعة مكعبات والتوابل الي ان الكبد والقوانص ينزل مية وبعدين يشرب الماي مرة تانية

وبعد ذلك نقوم بتصفية الزيت عشان نحمر فية لسان العصفور لان لو استخدمنا زيت اخر راح يكون جدا مليء بالزيت

وبعد تحمير لسان العصفور نضع علية الخليط السابق من البصل والكبد والقوانص

ثم ندوب ملعقتين الصلصلة في شوربة دجاج او مية ثم نضيفهم للسان العصفور ونضيف كمية من الماء ويفضل شوربة مداب فيها مكعبين مرقة دجاج تم نضعة علي البوتاجاز من اعلي لين يشرب الماي ثم ندخلة الفرن ونفغطية لين يستوي ويقدم في صينية البايركس او طاجن فخار وبالهنا والعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http:// http://sagrbadea.7olm.org/forum.htm
 
لسان العصفور بكبد الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
صقر الباديه .. الأيام الخوالى :: منتديات صقر الباديه اضغط هنا :: ***ديـــــــوان الأســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرة *** :: مطبخ حـــــــــــواء-
انتقل الى: